ЗАДАВА СЕ ПЕТОТО ИЗДАНИЕ НА АЙЛЯК ФЕСТ - ЕДИНСТВЕНИЯТ ФЕСТИВАЛ НА АЙЛЯКА

I LIKE FEST 2015 - отново през август, но с нова дестинация!

Единственият фестивал на айляка I LIKE FEST / АЙЛЯК ФЕСТ ще се случи тази година за пети пореден път в края на август, но този път в Родопите.

Тази година организаторите са подготвили доста изненади за всички във фестивалната зона -  спорт, кулинарни работилници, кътчета за релакс, “айляк зона” с барове и много други.

АЙЛЯК ФЕСТ ще се проведе за пети пореден път. Идеята за него се заражда в главите на няколко човека, за които „айляк” не е просто състояние на безгрижие, а усещане за свобода! Първото издание на фестивала е през 2010 г. и до тази година той винаги се е провеждал в Пловдив.

Сцената на I LIKE FEST е събирала на едно място най-известните български артисти и гости от чужбина. Сред тях са Ревю, Оратница, Локмаруху, Balkansky, най-добрите тромпетисти на ГУЧА, SMALLMAN, Gabana, Acoustic corporation, Bgz и Таралежков, Targy от HMSU и много други.

А освен музикалната програма, фестивалът традиционно предлага и отворена сцена за изкуство, която среща публиката с различните видове изкуство и я прави активен участник в творческия процес.

Съвсем скоро очаквайте подробности за програмата на I LIKE FEST 2015 / АЙЛЯК ФЕСТ 2015 и къде точно ще можете да разпънете палатки. А дотогава ви предизвикваме да си припомните смисълът на „айляка” - да живееш свободно и да си позитивен във всякакви ситуации. И най-важното – не бъркайте I LIKE FEST / АЙЛЯК ФЕСТ с нищо друго!

Дръжте се айляци, изненадите започват! Бъдете истински айляк – бъдете над нещата!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…