Един от най-красивите и коледни базари у нас ще гостува в Пловдив. На него ще присъстват както добре познатите ни NIA Design, Serendipity и Orenda Art, така и доста нови автори, които определено ще ви изненадат какви красоти творят с ръцете си. Идеята ни е да направим този ден още по коледен, по-топъл с мирис на чай ,ром, цитруси, канела и вино, гарнирани с приятна музика и атмосфера и много красиви, уникални и практични творения ...

Коледният базар ще се проведе в клуб „Библиотеката“ в неделя преди Бъдни вечер, а именно на 20-ти декември. Вратите ще се отворят точно в 12:00 часа и за трета поредна година ще имате възможността да се срещнете с хората, които стоят зад страхотните изделия и да се заредите с много положителни емоции и настроение.

На базара ще откриете още  и някои нови и не толкова познати автори, които определено има какво да покажат. Сред тях ще намерите бижута, изделия от кожа и текстил, чанти, плетива, аксесоари, картини, детски дрехи, кецове и други красоти. Пригответе се за един прекрасен предколеден ден, гарниран с коледни сладки и хубава музика.

Събитието е прекрасен повод да отделите време да се видите с любими приятели и да вземете най-ценен и мил подарък за Вашите близки хора.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…