Чудим се какво се случва след смъртта. Рай или Ад? Можем ли да пием с Дявола ракия или да видим какво ще стане след промените в закона. За нас закони няма. Не и тази събота, защото Sound tRrap събира артисти, които знаят какво се случва след последно затворени очи и при широко отворени. Бъдете на щрек на 12 декември, особено около и след 21 часа. Тогава Пловдив и околността ще се събере в квартал Капана, защото WakeЪп ви кани на третото от поредица клубни събития, загряващи летния тридневен фестивал на WakeЪп. За следващата година датите са определени, но дотогава има време. 

Вече направиха партита с The Top Stoppers, Emil Prize & MC Нема, Nrg_D, Naty Soundsystem, Antoniy събиращи голям интерес, а сега е ред на Keranov & Jay, LOGO5, Skill и Hilla. Какво още предстои до каря на месеца, не можем да ви кажем. Засега заповядайте тази събота на 12 декември в клуб Sound Trap в Капана. 

Предизвикани сте на дуел. В единия ъгъл са артистите, а... друг ъгъл няма. Само ние, но не в силова борба, а сблъсък на емоции, ъндърграунд рап и тест на пределите ни. Каквото и да има след Рая или Ада, елате сами да напишем автобиографията си, за да се запечата върху петилетка или новата монета от 2 лева. Казано Накратко ще бъде Тежък Жребий.

Със съдействието на:

"OCB " - https://www.facebook.com/OCB.Bulgaria

"FLY MEDIA"

С медийната подкрепа на:

KATRA FM - http://www.katrafm.com/listen.html

MEDIA CAFE - http://mediacafe.bg/

PLOVDIV NIGHTS - http://plovdivclubs.com/

КАПАНА БГ - http://kapana.bg/

ПОД ТЕПЕТО - http://podtepeto.com/

Събитието напомня за задаващия се шести WakeЪп! България Оpen Air Festival през 2016.

https://www.facebook.com/WakeUpBulgaria

http://www.WakeUp-Bg.com 

WakeЪп! Festival 2015 - Trailer

https://youtu.be/4gXkW9sD4v4

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…