Обучението ще се проведе в рамките на два дни и е напълно безплатно

И двете вечери, най-добрите бармани ще сервират изключителни коктейли в бара домакин – „Грамофон“

Да си барман не е просто временна работа. Това е майсторлък, призвание и разбира се – отношение към напитките, без значение дали са алкохолни или не. Българската барманска гилдия, пристигна в града под тепетата, за да ни покаже как го правят най-добите у нас. Те ще проведат мастър клас, специално за работещите тази професия в два поредни дни. Датите са 3-ти и 4-ти февруари, а домакин на събитието е бар „Грамофон“.

Това е първото по рода си събитие в античния град, а обученията за професионалисти ще бъдат водени освен от представителите на гилдията, но и от най-добрия барман за миналата година – Димитър Димитров, който ще ви разкрие няколко тайни за успешни коктейли, както на вкус, така и на визия. Мастър класът, както вече споменахме, ще се проведе в два дни с лекции от по 2 часа и са предназначени само за хората от бранша. След това, с настъпването на вечерта, ще се открият две прекрасни коктейлни вечери, в които лекторите ще демонстрират на практика уменията, които са натрупали през годините.

През първия ден на обучението ще бъдат засегнати две теми: „Категории смесени напитки“ и „Битери и вермути“. На следващия ден ще се разискват темите как сами да си приготвим съставки за едно наистина добро питие и „De Luxe коктейли“. Стартът на лекциите е 13:30 часа, а за да бъде максимално ползотворно обучението, местата са ограничени.

Мастър класът е напълно безплатен и предназначен за хората, работещи зад бар. Ако искате да натрупате нови знания или да обмените опит, можете да се запишете за участие на следния телефонен номер – 0883 42 48 45 – Михаил Узунов.

Ако все пак нямате опит в сферата, то заповядайте на двете коктейлни вечери, за да се насладите на страхотни питиета, поднесени по оригинален начин от най-добрите бармани у нас, доказали уменията си на световно ниво.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…