Последната рожба на музикалните енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов, Брас Асоциация КОМБО се отправя на турне из България. След множество брас и джаз проекти и събития, творческият дует събра още петима изключителни джаз музиканта, с които, планират да покорят сърцата на публиката в 7 града из страната.

Великолепната седморка се е заела с нелеката задача да покаже още едно от лицата на необятната джаз музика, а именно „Забавната страна на джаза”.

Ако и вие се чудите, как може джазът да е забавен, значи тази програма е точно за вас, защото  Брас Комбината ще ви припомни как се е зародил джазът, във времената на танцовите забави. 

Така че, ако обичате джаза, духовата музика, забавлението, танците и изобщо музиката, която  носи усмивки, намерете най-близкия до вас град, и се включете в купона, гарантиран от най-добрият музикален отбор на родната сцена.

В любимия ПЛОВДИВ гостуваме на 27 февруари, а домакин на концерта ще бъде традиционния за музикалните случки в града Дом на културата „Борис Христов”, където момчетата ще покажат истинската си сила като джаз музиканти. А за задоволяване и на най-взискателната публиката, след ранния концерт в залата, ще последва и късно клубно събитие в клуб Vintage House, за почитателите на безсънните нощи, където, за да е пълно забавлението Мишо и Вили ще се осмелят дори да ви попеят, тъй като там се чувстват като у дома си.

Брас Асоциация КОМБО в състав:

Михаил Йосифов - тромпет, вокал

Велислав Стоянов – тромбон, вокал

Тодор Бакърджиев – тромпет, вокал

Милен Кукошаров – пиано

Димитър Карамфилов – бас

Георги Марков – барабани

Атанас Попов – перкусии

Билети може да намерите на касата пред общината, в OMV, Техномаркет, Orange Center, както и онлайн в мрежата на Eventim.bg. 

В деня на концерта ще се предлагат билети и на място.

* Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварфителното им закупуване.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…