По случай рождения ден на Sound Trap – едно от пространствата на Творчески комплекс Инкубатор ви предизвикваме! Включете се в нашия конкурс за дизайн на плакат, на тема „Една година в Звуковия Капан“.

Както знаете, Трапа е място за провеждане на различни музикално-визуални и сценични събития, уъркшопове, срещи, пърформънси, театрални постановки, концерти, място в което вече успели творци се срещат с младите такива и им помагат със своя опит и контакти по творческия им път. Тук музиката и визията се допълват. Определено помните миналогодишния конкурс „The Push Opening”. Точно както в него, сега отново участниците в съревнованието трябва да предложат по 1 дизайн на плакат, като най – добрите дизайни ще бъдат представени в изложбата на 26 март, когато ще отбележим рождения ден на  SoundTrap.

Имате пълната свобода на въображението, като използвате само КИРИЛИЦА за текстовите части на своята визия. В композицията задължително трябва да присъстват следните елементи: Размер: H:100cm х W:70cm, с разделителна способност– 300dpi., запазен в PDF, изписан на кирилица

Тема: Една година в Звуковия капан

*Думите „Тема“, „Дата“ и „Място“ да не се използват!

Участниците трябва да изпратят своите работи най- късно до 17ти март 2016г. на e-mail адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Победителите печелят премии на стойност: 1-во място – 300лв, 2-ро място - 150лв., 3то място – 50лв. Всички 28 финалисти се включват в изложба и получават сертификат за представянето си.

Участниците в изложбата ще бъдат 28. Те ще бъдат избрани измежду всички чрез предварително гласуване от публиката във фейсбук страницата на Sound Trap, където дизайнте ще бъдат качвани. Тримата финалисти ще бъдат избрани също от публиката по време на събитието по случай рождения ден на Трапа, когато ще се гласува на място.

Успех на всички!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…