Водена от идеята за библиотеката като модерен център за знания и информация чрез предоставяне на услуги за максимално широк обществен кръг, НБ „Иван Вазов“- Пловдив предприема поредно действие за получаване на обратна информация от своите  потребители. Подготвена е целенасочена специализирана анкета, обхващаща разнородни социални, професионални, възрастови и други видове кръгове. Предвидени са въпроси с максимално обемна тематика, които да дадат възможно най-пълна актуална картина,  без това да представлява проблем за тези, които ще откликнат на инициативата. След приключването ѝ, резултатите ще бъдат анализирани от компетентни специалисти на НБ „Иван Вазов“. Предвижда се направените изводи да залегнат в адекватни мерки за подобряване на обслужването на потребителите и засилването на интереса  към библиотеката като надежден и леснодостъпен източник  на знание и информация,  за задоволяване на необходимостта от четене и общуване с литературата, а така също възможност за обучение и достъп до различни видове общуване с изкуството, науката и други сфери на живота. 

Анкетата ще бъде на разположение за попълване от 15.03 до 15.04.2016 г. на удобни места в сградата на библиотеката, както и в Детския отдел на ул. „Авксентий Велешки” № 15

Разчитаме на помощта на всички, които имат мнение, отношение и интерес към дейността на един от най-старите културни институти в Пловдив – НБ „Иван Вазов“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…