След турнето в Америка, DJ-ят идва на пловдивска територия. Шопов разкрива тайните на пулта, часове преди партито

 

Малко повече от година след епичното първо издание на One Man Party, на 19-ти март талантливият Иван Шопов отново ще застане зад пулта на бар „Грамофон“. Този път вечерта ще премине под дълбоките, обсипани с фолклорни мотиви бас линии в DJ сета на BALKANSKY.

Oфициалният старт e в 22:30, a преди това между 19:00 и 21:00 часа Шопов ще разкрие някои тайни от работата със софтуера за продуциране Ableton на всички, желаещи да направят първи стъпки в света на електронната музика.

Обичан от феновете както по света, така и в родината си, Иван Шопов от град Троян е DJ, продуцент и художник, а също и пример за това, че за да успееш са нужни хъс и постоянство.

Започва музикалния си път в родния си град преди години, свирейки в метъл банда, а скоро след това се насочва към електронната сцена и става част от H.M.S.U. – организацията, която в последното десетилетие ни научи що е то drum & bass.

Псевдонимът Cooh, под който Шопов издава и пуска разтърсващи бийтове със 180 удара в минута е първата му музикална трансформация. Постепенно артистичният му път го довежда до techno музиката, която издава под името Drum Kid. БALKANSKY пък е проектът, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Освен всичко това, той е и създател на лейбъла ABCD, който издава музиката на други млади и талантливи артисти.

На 19.03 в бар „Грамофон“ Иван Шопов ще бъде BALKANSKY, за да ни потопи в омагьосващ DJ Set - комбинация от фолклорни елементи и дълбоки електронни звуци.

Програма:

19:00 - 21:00: Ableton Workshop - вход свободен

22:30: BALKANSKY DJ SET - вход 5 лева

3 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…