JobTiger и Нестле България имат удоволствието да Ви поканят на пресконференция по повод старта на 13-тото издание на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” в гр. Пловдив. 

Пресконференцията ще се проведе на 31 март 2016 г. (четвъртък) от 11:00 часа в Регионален пресклуб БТА – Пловдив. На нея ще бъде представена програмата на най-голямото и значимо младежко кариерно събитие в България, подробности за организацията, както и планираните новости в тазгодишното издание на форума.

В пресконференцията ще участват:

•Надежда Ангелова, Мениджър „Обучение и развитие“ на JobTiger;

•Христина Тошкова, Специалист „Корпоративна комуникация и корпоративни връзки“ в Нестле България.

„Национални дни на кариерата” се организират от JobTiger – HR компания и кариерен сайт, с традиционната подкрепа на Нестле България. През 2016 г. форумът отново ще се проведе в седем града: София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас, в периода 15 март - 6 април 2015 г.

За повече информация:  http://national.careerdays.bg/

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…