Съзвездие от виртуози на ножиците и гребена прерязват едновременно лентата на 25-ия Италиански фестивал на красотата в Пловдив

Бял роял, две цигулки и истински водопад ще съпровождат с мелодиите си създаването на уникални фризури в Палата 2 на Международен панаир - Пловдив. Нестандартното музикално шоу е една от многобройните атракции на 25-ия Италиански фестивал на красотата и прическата. Юбилейното му издание ще се проведе от 1 до 3 април включително, съобщиха организаторите от "Christian of Roma".

Лентата едновременно ще прережат няколко чуждестранни стилисти. В нетрадиционното извършване на церемониала в 11:00 часа ще се включат най-изявените имена, гостували на международния фризьорски форум във всичките му досегашни издания. Доайен сред тях е асът на прическите - италианецът Саверио Палма.

Сред официалните лица ще бъде съпругата на италианския посланик в България Н. Пр. Марко Контичели - г-жа Криста Контичели. По традиция като гости на събитието ще присъстват представители на дипломатическия корпус, на областната и на общинска администрации, на Международен панаир – Пловдив, на бизнес и шоу елита у нас.

Стартът ще бъде даден с авторския ревю-спектакъл на дизайнерката София Борисова "Hollywood: Fashion & Diamonds".

Първият семинар от кампанията "Надеждата е красива", в който фризьори ще бъдат обучавани да помагат на преминали през химиотерапия дами, ще се проведе в първия ден на форума, 1 април, от 14:30 часа в Конферентната зала на Палата 7.

3-дневната програма на Италианския фестивал на красотата и прическата включва още специализирани обучения и демонстративни шоута, водени от световно известни стилисти като Руслан Татянин и Саверио Палма, на техники и продукти за подстригване, оцветяване и стилизиране на косата, както и атрактивни конкурси за фризьорство и грим, допълниха организаторите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…