До всички фотографи и любители! Без значение дали държите фотоапарат в ръцете си от години или тепърва неумело и плахо навлизате в дълбините на фотографията – нещо ново, любопитно и супер интересно идва в Пловдив само след две седмици. Трима фотографи – един професионалист и двама любители, доказали се като майстори на обектива, създават нов вид занималня, в която едновременно да се забавлявате и разкриете тайните на това как да съхранявате лица и моменти във времето.

Тяхната цел е за максимално кратък период от време да ви научат на това, което те самите са откривали с години, т.е. малко време и максимални резултати. Все пак, практическите занятия са в пъти по-ефективни от това да се заровите в купчината литература, която ако сте начинаещ, първоначално може да ви бъде съвсем непонятна.

А кои всъщност са те и какво е Фото занималнята? Фото занималня е общ образователен проект на Стоян Гергински, Недялко Ватев и Виктор Цонев (Pink Tsonk). Първият е професионален фотограф, вторите двама любители. Основната идея на нашата Фото занималня е да подобри нивото на курсистите чрез провеждане на интерактивно обучение. Курсовете ще бъдат изцяло практически насочени, без излишна информация.

Защо ние?
- Защото сме минали по този път и искаме да ви научим без да ви затрупаме с информация. Защото курсовете са със високо ниво на интеракция, примери и практически насочени.  Защото държим всеки да види разлика в снимките си веднага след края на курсовете.

 

Официалният старт на забавачницата за фотографи е на 19-ти април и ще продължи 5 дни, като часовете за провеждане са съобразени с графика на работещите хора. Подробна информация за курса можете да намерите във фейсбук страницата на фото даскалите: https://www.facebook.com/photozanimalnya/?fref=ts, а програмата за първия ден и контакти за записване на https://www.facebook.com/events/875685812560229/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…