Идват празници и отново ни очаква традиционното вече ALL TOGETHER PARTY в Пловдив. И както всеки път "Молескин" се включва към празничната парти подготовка и покани диджеите, които ще се погрижат в събота, 30.04., настроението да бъде празнично приповдигнато. Това са Елена, Мартин и Самуил, а към тях се включва и единият от водещите на "Молескин" - Виктор. 

Този петък в предаването ще чуете един непринуден и изключително забавен разговор за музика, партита и Великден (разбира се). За Радио Пловдив, тя подбраха музика, с която да презентират себе си и да подгреят нашите слушатели. Вдъхновен от слога на Together, с който Пловдив беше избран за Европейска столица на културата 2019, както и от успеха на предните партита под надслов All Together Now, екипът на artnews, призовава всички свои посетители и фенове през годините с четвърто парти “All Together Now 4” (Всички заедно сега) на Великден.

Повече за All Together Now 4 и тях тримата може да прочетете на страницата на събитието https://www.facebook.com/events/1718891911721592/

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…