В Пловдив на 15.09.2020 г. Мястото е Античен театър, началото е в 20:00 ч.. Цените на билетите са 30, 20 лв., за студенти и ученици 15 лв.

 

Премиерата на концерт-спектакъла „Споделено“ се проведе в София на 30 ноември 2019 година в зала 1 на НДК. Пълна зала, уникална мултимедия, звук и осветление, дело на Борис Радев и „Ти Ейч Си“ ЕООД, пищна сцена, изключителен професионализъм, прекрасни песни и изпълнители. Така в най-кратка форма може да бъде представен този концерт.

 

Идеята за комбинация между елегантността и финеса на Орлин Горанов и фънк-формацията Акага е много сполучлива. Целта на този проект е изпълнена, а именно - песните на Орлин Горанов да  бъдат поднесени по един различен начин от това, с което неговата публика е свикнала през последните години. Песните на прекрасни български композитори и текстописци, писани през 80-те години, бяха направени с нови аранжименти от Ясен Велчев, група Акага и Румен Бояджиев-син.

 

Публиката гледаше, слушаше и аплодираше един спектакъл, направен по интелигентен начин и на много високо професионално ниво. Затова заедно с  Министерство на културата, той ще бъде представен и на публиката в Пловдив (15.09.2020) и Бургас ( 24.09.2020).

 

Проектът е бляскав, високостойностен, възпитава изискан вкус. Прекрасният глас на Орлин Горанов, съчетан с артистичността и професионализма на група Акага е гаранция за незабравимо преживяване и добро настроение.

 

Концертът в Пловдив е на 15.09.2020 г. Мястото е Античен театър, началото е в 20:00 ч.. Цените на билетите са 30, 20 лв., за студенти и ученици 15 лв.

 

Билети в Пловдив можете да закупите от Билетен център пред Община Пловдив, билетна каса на Античен театър, Туристически център на пл. „Римски стадион”, каса „МаскАрт“ в Дом на културата „Борис Христов”, в комплекс „Сила” и онлайн на eventim.bg.

 

Орлин Горанов е един от най-уникалните гласове на българската поп и класическа сцена през последните 40 години. Името му присъства, както в множество оперни театри, така и се свързва с най-ярките хитове, радвали няколко поколения българи. Песни като „Светът е за двама“, “Да започнем отначало“, „Градът нощем“, „Ти ли си", “Мъжка песен“ и много други са в топ 10 на вечните български песни.

 

AKAGA е една от най-популярните български групи, сформирана от студенти на Националната Музикална Академия през 1992 година. Музикантите от бенда са считани за основатели на модерния български саунд. Акага имат издадени седем албума като последният „Акага на 27“ излезе през 2018 година и беше отбелязан с голям концерт в зала 1на НДК. Музиката на Акага представлява комбинация от фюжън, джаз, фънк, фолклорна музика, реге, соул и дори хип-хоп.

 

Трио Тринити - три изключително талантливи млади певици, възпитаници на Националната Музикална Академия „П. Владигеров“ и започнали кариерата си като част от фънк бандата ”Сол бемол”. През миналата година стигат до полуфинал и са първото трио в историята на “Гласът на България“. Макар и съвсем млади участват активно в музикалния живот и пеят с най-добрите ни изпълнители.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…