Премиерата на дебютната  песен на Александра Иванова - Reasons се състоя в края на януари в платформата за видео сподебяне You Tube, както и в социалните мрежи Facebook и Instagram.

След летящия старт на дуета на Александра и Дани Милев- “Приказка една”, младата певица прави смела крачка напред към  солова кариера.

“Винаги в плейлиста си съм имала песни за онези моменти, в които човек има нужда да получи прилив на енергия, сила и вяра, че може и ще се справи с всичко. Песни, които те карат да бъдеш по-борбен и да не се отказваш.” - коментира Александра.

Точно такава песен е и Reasons. Родена в мрачен момент, за да вдъхва надежда.

Песен разказваща за вътрешната борба, когато е време  да си тръгнем, но винаги намираме причина да потърпим още малко и да продължим разходката по ръба. 

Сцените във видеото са майсторски заснети, корелират с настроението на песента и  впечатляват  с  динамични преливки и тъмни тонове.

Аранжиментът на песента е дело на  Александър Леков и UnderHill MusicHomе Studio. Специално участие в записите вземат  и добре познатите на музикалната сцена Николай Карагеоргиев, Момчил Атанасов, Начо Господинов и самият Александър Леков.

Видеото към песента е заснето благодарение на Time Stream Studios и Foto Staia, под режисурата на Мирослав Трифонов.  

С подкрепата на Галерия 28 и gallery28online.com. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…