Звездите на диско музиката пристигат на 17 и 24 ноември в столичен клуб 

Поради изключително големия интерес към „Ретро парти“ на 17 ноември с Прешъс Уилсън и DJ  Дими и „Диско Дивас“ със Саманта Фокс, Ирина Флорин и  DJ Глория Петкова на 24 ноември в столичния клуб „Ялта“ от днес в продажба се пускат допълнителни билети за двете събития на цена от 35 лева.

Дует Expose ще участва и в двете събития със своя балет и новата си програма.

Прешъс Уилсън е потвърдила среща с журналисти и почитатели на 17 ноември в 11 часа в столичния хотел „Хилтън“ зала „Алеко“ ет.1. Звездата на „Иръпшън“ пристига в София с 4 човека. Все още не се знае дали с нея ще дойде и дъщеря й. Първото гостуване на Прешъс е с групата „Иръпшън“ на „Златния Орфей“ през 1979 г. по покана на Иван Славков и Националната телевизия, основен организатор на фестивала. Тогава „Иръпшън“ са на върха на световната си слава с хита „Еднопосочен билет“. Групата е поканена да изнесе рецитал на „Златният Орфей“ срещу солиден хонорар. Янчо Таков кани Прешъс Уилсън за участие във „Всяка неделя“ и прави специална бохемска програма за певицата в София.

„Спомням си, че сменяхме заведение след заведение, запознах се с толкова много хора и не можех да повярвам, че съм в страна зад Желязната завеса“, разказва Прешъс Уилсън. Тя признава, че толкова много и харесало в България, че тя с радост приема всяка покана от страната ни, а мениджърът й си купи апартамент на морето, влюбен в българската природа и гостоприемство на местните хора.

За шоуто в София Прешъс Уилсън е подготвила програма с най-големите си хитове от 70-те и 80-те години плюс две нови песни от предстоящия си албум. 

Билети от 35 лева за „ретро парти“ с Прешъс Уилсън и „Диско Дивас“ със Саманта Фокс и Ирина Флорин тук:  

https://www.eventim.bg/bg/bileti/retro-party-sofia-yalta-club-618577/event.html

 

https://www.eventim.bg/bg/bileti/disco-divas-sofia-yalta-club-618579/event.html

 

СНИМКИ: ЮПИ

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…