Осмомартнеско намигване е оперетният концерт „Жените, жените… ах, ангели са те!” на 11 март в Дом на културата от 19 часа. В гала програмата на Пловдивска опера ще прозвучат известни арии и дуети от творбите на Калман и Лехар: „Царицата на чардаша”, „Графиня Марица”, „Циганска любов” и „Веселата вдовица”. Специално за концерта в Пловдив пристигат солистите на Държавния музикален театър – Марио Николов, Валентина Корчакова, Александър Мутафчийски и Катерина Тупарова, който са доказани професионалисти в оперетния жанр. Диригент е Христо Михалев.

По време на концерта родителите могат да оставят своите деца в „Стаята на Госпожа опера” на 4 етаж в Дом на културата, където малчуганите ще се запознават с музикалните инструменти, ще рисуват декори и ще разучават песни и танци.

Билети за оперетния концерт „Жените, жените… ах, ангели са те!” се продават на касата на Концертна зала и в Билетен център пред Общината.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…