Поредният ежегоден концерт на двете братски пловдивски банди Paranormal и Downer Kill. 
С медийната подкрепа на YRB.

Downer Kill са банда, сформирана в Пловдив в началото на 2011 г. В постоянен състав е от края на 2011 г. Групата е повлияна от творчеството на "Asking Alexandria", "ParkwayDrive", "Paramore", "Avenged Sevenfold" и др. и изпълнява някои от техните песни. От началото на 2012 г. групата започва работа по авторски материал, като вече има подготвени 10 авторски песни, а първата от тях -"Razors in Hands", е вече записана в професионално студио "F1 sound records" с музикален продуцент Васил Вълчев. На концерти вече се набляга основно на представянето на авторските композиции. В процес на запис са още две песни - "Потопен" и "Book of Lies". Предстои да бъдат записани още няколко песни плюс видеоклип на едната(наградите за спечелените първи места на конкурсите "Силата на рока 2" и "Голямото междучасие 4"). Песента и видеоклипа от спечеленото първо място на "Голямото междучасие 4" ще бъдат записани и продуцирани от Димитър Кърнев - D2. Предстои запис и продуциране на една или две песни от ODD CREW.
https://www.facebook.com/DownerKill

Paranormal се сформират като група през първите месеци на 2011. От тогава нататък се стараят над работата си, която е изцяло насочена към авторска музика. Сред грушпите, които са ги вдъхновили са Viperfish,Muse,Arctic Monkeys,Metallica,System of a Down и много други.   

https://www.facebook.com/paranormalbg

 

Място: Център за сценични изкуства Stage 51
Дата: 14.06.2014 г.
Начало: 19:30 ч.
Вход: 5 лв.

1 comment

  • Comment Link Von Fachleuten empfohlene Medikamenter Von Fachleuten empfohlene Medikamenter Фев 16, 2024

    Passion the site-- extremely user friendly and whole lots to see! enlafax-xr en ligne livraison rapide

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…