Всички хитове на JETHRO TULL ще бъдат представени от емблематичния Иън Андерсън в Античния театър в Пловдив на 3 септември.

Меломаните ще имат възможност да чуят на живо безсмъртни песни като ‘Living in the Past’, ‘Cross-Eyed Mary’, ‘Locomotive Breath’, ‘Aqualung’, ‘Thick as a Brick (Side 1)’ и всички останали, в една специална вечер, с която ще бъде открит Есенният салон на изкуствата.

Билети с цени 65 лв (регулярни) и 85 лв (golden circle) ще намерите в системата на Eventim.bg - ето тук. Деца до 7 години влизат без билет, но трябва да стоят в родителите си.

Освен със своята флейта е специфичен глас, АНДЕРСЪН ще излезе на вековната сцена заедно с музикантите, които в голямата си част свиреха и в JETHRO TULL, преди легендарната група официално да прекрати дейността си през 2014.

С над 60 милиона продадени албуми в целия свят, това е една от най-успешните прогресив формации в историята. Концерът се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК със съдействието на Община 'ПЛОВДИВ'.

Билетите за концерта в Античния театър са с най-достъпни цени в сравнение с другите дати от европейското турне:

Унгария: 31-47 евро

Испания: 45-75 евро

Германия (Еренхоф): 72-77 евро 

Полша (Сопот): 46-93 евро

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…