Звездите на българската естрада ще зарадват почитателите си с най-големите хитове от родната музика през годините

Най-известните песни от български филми и своите най-големи хитове ще представят Орлин Горанов и Маргарита Хранова пред публиката в Пловдив. На 29 юни от 21 часа в кино „Орфей” двете български поп звезди ще пеят под съпровода на Плевенската филхармония с диригент Левон Манукян.  Всички хитове от филми като „Момчето си отива”, „Неочаквана ваканция”, „Оркестър без име” и много дурги са специално аранжирани за голям филхармоничен оркестър и ще бъдат поднесени с мултимедийни кадри. 
Билети за концерта на Орлин Горанов и Маргарита Хранова се продават в Билетен център пред Общината.  Концертът е част от националното турне на изпълнителите и част от съпътсващата музикална програма на панорама на комедиите „Завеса под ззвездите”, която се осъществява с подкрепата на Община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…