След големия успех на концертите си с филмова музика миналата есен - Cinema Concertos, цигуларят Васко Василев се завръща за едно лятно турне под звездите в родината. Както обеща, броят на градовете, в които прави концертите се увеличава и вече са цели 6. Началото ще бъде в Сандански на 25-ти август, а само два дена по-късно, на 27-ми, виртуаозът ще свири и на сцената на Античен театър – Пловдив с начален час 20:00. След това идват и Бургас - 28-и, Варна - 29-и, Велико Търново - 30-и и Русе - 31-ви август. Билети може да намерите в мрежата на Eventim с цени 20, 30, 40 и 50 лева.
"Винаги съм искал да направя лятно турне и никога досега не съм успявал да намеря време и възможност за това", споделя Васко, чиято програма включва около 250 изяви годишно. "Безкрайно щастлив бях през ноември, когато обиколихме страната със серията концерти филмова музика. Толкова много не исках да свършва. Много хора не успяха да се доберат до билети, защото залите са малки и с ограничен капацитет.", както например при концерта му в НДК. Билетите се разпродадоха толкова бързо, че Васко реши да пусне публика и на генералната репетиция.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…