Държавен куклен театър-Пловдив ви кани на 5 декември от 19:00 часа на премиерата на коледното им представление за деца: "Звездичка за Коледа".

Някъде, от другата страна, 
на много кръглата Земя, 
сред гори и планини 
живели Рошковци едни. 
И представете си, те никога, ама изобщо никога не били чували за най-прекрасния празник – Коледа!Докато един прекрасен ден от небето при тях дошла една Коледна звездичка. И започнала коледната суматоха. 

Двама Рошковци, една Коледна звездичка и ненадейно появилата се Баба Рошка в коледна суматоха - да, това вече означава много смях и забавление. Ще успеят ли да се подготвят за Коледа? И как всъщност се готви една Коледа? Ще успее ли звездичката да заблести на върха на коледната елха и кое прави Коледа най-прекрасния празник? Заповядайте в салона на Държавен Куклен Театър Пловдив, за да разберете.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 40 мин.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ВЪЗРАСТ от 4 години
ПРЕМИЕРА 05.12.2014
АВТОР НА ПЛАКАТА Гергана Стаматова

АВТОР И РЕЖИСЬОР Ева Кьосовска
СЦЕНОГРАФ Виржиния Петкова
УЧАСТВАТ Михаела Андонова, Мария Димитрова и Димитър Николов

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…