Район „Централен“ и  „МаскАрт“ канят пловдивчани на 3-ти юли до чешмичката в парк „Бунарджик“, за да гледат забавната комедия „Мъже под чехъл“ от Миро Гавран. Постановката е дело на Владлен Александров. Участват Албена Колева, Кирил Ефремов, Тончо Токмакчиев.

 

Събитието е част от „Включи квартала-театър в парка“ - един от младите фестивали, който за четвърта година радва любителите на театъра, които нямат време или възможност да посещават салоните в центъра на града.

 

Прекрасните актьори от спектакъла ще ни пренесат в света на театралното изкуство с брилянтна игра и много усмивки.

 

Началото е в 20.30 часа, входът е свободен! Носете си нещо за сядане и доброто си настроение!

 

Организатор е „МаскАрт“. Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на Пловдив за 2021 година.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…