Малките зрители и техните родители могат да се насладят на кукления спектакъл „Снежни приключения“ на режисьора Екатерина Казакова, по сценарий на Цвете Янева. Представлението ще гостува в Пловдив на 28.12.2022г. от 16:30 часа в Арт Център „Алехандро“ на ул. Младежка 25. Събитието е подходящо за деца от 3 до 12 годишна възраст.

 

Този спектакъл е истинско приключение, в което публиката е поканена да участва активно. Децата се превръщат в снежинки, елхички, ловци или горски животни, за да помогнат на джуджетата Смехоранка и Бърборанка да стигнат до една коледна мечта.

 

Към преживяването е подготвена е специална работилничка с материали за децата, които желаят да си изработят нещо за спомен.

 

Куклите ще оживят актрисите Елфира Синсерус, Ралица Стоянова и Екатерина Казакова, под музиката на Елена Методиева.

 

Вход за деца от 3г. до 12г.: 8лв.

Вход за лица над 12г.: 5лв.

28 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…