Един от най-пъстрите и забавни спектакли на Народния театър – „ЕДИН БЕЗУМЕН ДЕН“ ще гостува за първи път в Пловдив на 23ти юни в Дом на културата от 19 часа. Музикалната комедия е създадена по пиесата „СВАТБАТА НА ФИГАРО“ от Пиер дьо Бомарше, режисирана е от доайена на трупата Михаил Петров и отбелязва неговия 50 годишен юбилей.

 

Вдъхновяващата игра, песни и танци на куп звезди от първата ни трупа – Параскева Джукелова, Джулия Бочева, Пламен Димов, Стелиан Радев, Гергана Змийчарова, Стефан Къшев, Васил Драганов, Христо Чешмеджиев, Стоян Пепеланов, Владислава Николова, Ева Данаилова, Явор Вълканов, Вяра Табакова, Христо Терзиев и Виктория Колева.

 

Това е уникален спектакъл, в който си дават щастлива среща театър, музика, песен, танц, балет, живопис. Празнична еуфория за душата и сетивата. Истински шеметен театрален карнавал! А карнавалът е най-лудия празник в годината. Устройват се представления с песни и танци, всенародни увеселения, маскени балове, маскарадни шествия, игри и забавления. Хората забравят грижите си, проблемите и притесненията, и се отдават на удоволствията! В този театрален карнавал не всичко е такова, каквото изглежда, но всички замесени в забавните интриги, недоразумения и хитрини получават заслужената порция порицание, смях и много любов.

 

Сценографията и костюмите в „Един безумен ден“ са дело на Елена Иванова, хореографията – на Мариана Крънчева, музиката – на Любомир Денев, а музикален педагог е Евгени Господинов.

 

Спектакълът е изключително подходящ за ученици и подрастващи.

 

Билети могат да се закупят от касите в Дом на културата, каса пред общината, мрежата на Ивентим и Grabo.

141 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…