Каним Ви на 13 октомври от 19 ч. в ДК "Борис Христов" на една театрална споделеност с обичаните актьори

ВАСИЛ МИХАЙЛОВ И СТЕФКА ЯНОРОВА

в пиесата

"БРУДЕРШАФТ"

от АНАТОЛИЙ КРИМ

режисура: АСЕН ШОПОВ

сценография: ВЛАДО ШИШКОВ

БРУДЕРШАФТ – ритуал за сближаване, в който двама души, кръстосали ръце през лактите и гледащи се в очите, отпиват от чашите си с алкохол 

Домът на Степан Николаич.Ергенски безпорядък,през прозорците се виждат железопътни релси. От близката гара долита монотонният глас на диспечер. След няколко секунди профучава влак, надува свирка, и с мощното си тракане разклаща целия квартал... И в тази обстановка ще се вихрят смешни и лирични мигове, ще разцъфтява любов и непримиримост.

Съвременната комедия ще ни разкрие заплетените взаимоотношения между своенравния,но силен духом Степан и красивата му непозната гостенка – София Александровна. Съобразителната и грижлива жена ще въдвори ред в жилището и в живота на мъжа. Но ще успее ли той да разгадае какво се крие зад нейната поява? Смешното, лиричното и тайнственото се смесват в една изключително забавна история. 

Ролите изпълняват мощният актьор Васил Михайлов и ослепителната Стефка Янорова. Те ще ви запленят с убедителната си, задълбочена игра, с която пресъздават надиграването между своите герои.

Цена на билeтите от 10, 12 и 14 лв. можете да закупите в билетен център пред Община Пловдив.

Очакваме Ви!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…