Асен Блатечки добави втора извънредна дата за премиерата на комедията "Опасно за живота" в Пловдив, след като билетите за първото представление се изчерпаха много бързо. Екшън-комедията ще се играе на 17 януари и на 2 февруари в Дом на културата от 19 часа. Пиесата на френския драматург Пиер Шено забърква  финанси, подставени лица, измамни схеми - в една експлозивна смес с много смях. Режисьор е самият Блатечки.

В каламбурите се включват шеметните Милена Маркова “Маца”, Невена Бозукова „Неве”, както и актьорите Стефан Иванов и Асен Лозанов. Колоритните герои с шегобийска страст поставят на публиката уловки и капани като същевременно карат зрителите да се замислят за неслучайните "случайности" в живота. Експлозивният актьорски състав е познат на пловдивчани от други две комедии - "Бившата жена на моя живот" и "Смях в залата", което обяснява изключителния интерес към премиерата на "Опасно за живота". 

Билети за втората извънредна дата (2 февруари) за "Опасно за живота" се продават в Билетен център пред Общината.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…