Испанската театрална компания "Лусия Миранда" гостува тази вечер на Камерна сцена в Драматичния театър със спектакъла "Какво да правим с бабата?" от 19.30 ч. Трогателната комедия разказва историята на 84-годишната г-жа Кармен, която живее с румънската си помощничка Флорен.

Преди спектакъла в горното фоайе Младен Влашки ще представи книгата на Къна Бойчева "Български възрожденски театрали", а вечерта от 21 часа в двора на театъра е концертът „Горчиво-сладка тъга”. За гостите на фестивала ще пее джаз примата Мирослава Кацарова, а на сцената ще й акомпанират Мирослав Турийски - пиано, Веселин Веселинов Еко - бас, и Христо Йоцов - барабани.

Екипът на  „Сцена на кръстопът” и в 20-ото издание на фестивала продължава традицията да си партнира със съюзните организации на инвалидите. Членовете им получават пропуски за представленията, за да могат и те да са съпричастни с театралния празник.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…