Кварталът на творческите индустрии е вдъхновение и естествен притегателен център за творци и ценители

В поредицата ни, посветена на Авторите от Капана, ви представяме самобитните творци, художници, дизайнери и занаятчии, които са пръснати в 31 ателиета по павираните улици на арт квартала. Днес сме на гости на Вихра Григорова на ул. „Христо Дюкмеджиев“ 17. Според нас Вихра може би е най-известният сред творците в Капана. Освен майстор на четката, тя е изкусен сладкодумец и слага в малкия си джоб много мастити изкуствоведи.

„Родена съм в центъра на Пловдив, толкова близо до Капана, че винаги ми е бил нещо като съседната махала. Времето от 1971 до 1976 година, когато следвах в Художествената академия, е единствения период, в който не съм живяла в Пловдив.

Живописец съм и съм силно отдадена на пейзажния жанр. Дори връчената ми награда „Пловдив“ за изобразително изкуство /2013 година/ е за изложба под наслов „Пейзажът е жив“.

Капана е част от историята на Пловдив, едно от уникалните места тук, не по-малко значимо от Стария град, останките от римско време и дори живописните хълмове. Капана е вдъхновение и естествен притегателен център за творци и ценители.“

Карта на Авторите от КАПАНА

 

 

АВТОР от КАПАНА 25 – Вихра Григорова   Художник. 

 

Пловдив, КАПАНА, ул. Христо Дюкмеджиев 17. 

 

Още по темата вижте в Кой кой е в Капана: Авторите на квартала

1 comment

 • Comment Link Susan Benson Susan Benson Сеп 02, 2020

  Здравейте, Имате ли нужда от заем?
  Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант.

  Имате ли нужда от заем за стартиране на бизнес, завършване на проект, закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. Ако се нуждаете от финансова подкрепа, можете просто да ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или да ни пишете директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор за миг.

  Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да подобрите вашите дългосрочни и краткосрочни финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел.

  Причини, поради които трябва да се свържете с моята компания за заем;
  * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
  * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
  * Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението.
  * Гъвкав лихвен процент от 3%.
  * Високи цени на одобрение
  * Получавате шанс да изберете дата на изплащане, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години.
  * Лесно онлайн приложение.
  * Персонализирани насоки и експертиза.
  * Няма скрити такси

  Много хора са изправени пред ненавременни финансови предизвикателства и им е толкова трудно да получат заем от местните банки или други финансови институти поради някои причини.

  Ако наистина се нуждаете от решение на вашите финанси, просто пишете на моята фирма и ние ще ви помогнем със заем. Помогнали сме на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят. Когато кандидатствате при нас, кандидатствате с доверена компания, която се грижи за вашите финансови нужди, нашият най-голям приоритет е вашата финансова стабилност и за вас ще бъдете погрижени през целия процес.

  За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез:
  Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ИЛИ;
  WhatsApp: +447903159998

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…