Две сестри въртят перфектния американски хот-дог

Няколко рецепти за новото кулинарно приключение в квартала

Изкуство, хапване и пийване. Капана си има всичко и не виждам нито една причина, поради която да искам да излизам от този квартал. Пълен с цветни хора и още по-цветни преживявания, пловдивското кътче с павирани улички сякаш е малък град в града, което си е напълно самодостатъчно.

До скоро в квартала на изкуството все още се намираха празни помещения, в които никой не бе преоткрил личния или творческия си дом. Това обаче бързо се промени и всяко доскоро пустеещо място разцъфва под погледите на минувачите. Така се случи и с едно малко, симпатично местенце в края на улица „Железарска“. 

Както казахме още в заглавието – Капана става все по-вкусен и познайте защо! Имаме си чисто ново място за хапване, на което приготвят най-вкусните хотдози. Помещаващи се на не повече от 15 кв. м., две очарователни сестри ще ви приготвят вкусно бързо хапване в типично американски стил. Там ще ви предложат 5 автентични американски рецепти за хот-дог, 1 английска закуска и 2 техни импровизации, които ще ви накарат да се оближете пръстите. Или да ги изядете в едно с ход-дога.

Край на въпроса „Искате ли лютеница в хот-дога?“ В класическите американски рецепти, кренвиршът се запича леко, а питката се разрязва, както го приготвят и двете красавици за краткия танц в устата ви. И 8-те рецепти за бърза храна при тях са вкусни и същевременно различни, затова е много трудно да кажем кой е любимият ни. Рецептата New York бързо набра популярност, заради киселото зеле, което се слага в хот-дога, но пък Chicago-Style обра точките при почитателите на пикантна храна с малките си люти чушленца, които се крият под резените домат. 

Макар и само от седмица в Капана и с все още незавършен интериор, хотдозите на двете сестри набират все по-голяма популярност и доволни клиенти. Ако все още не сте ги опитали, припомняме – в края на ул. „Железарска“. Да ви е сладко!И не забравяйте, че основно правило в яденето на хот-дог е да се оплескате до ушите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…