Тази сряда ще се потопим в античните митове и легенди за да опознаем малко повече древногръцките богове. Богове надарени с човешки качества, със свръхчовешка сила и владетели на чудни светове. Обитавали кристални дворци в митичната планина Олимп, безсмъртните богове често се намесвали в делата на смъртните земни жители, раздавайки правосъдие и благоволение. 

За да обрисуваме по-пълна картина и за да се настроим за рисуването ще поговорим за титаните, различните герои, митичните същества и най - вече за боговете, които стоят в центъра на древногръцката митология.

Задачата на всеки ще бъде да изобрази някой от боговете или легенда свързана с някой от тях.

Мяато: Клуб Нещото

Час: 18:00

Вход: Дарение*

*Нещото е некомерсиално пространство за свободно споделяне на идеи, умения, вещи И НЕ СЕ ФИНАНСИРА ОТ НИКОЙ ДРУГ, освен от теб и мен, затова всяко дарение е важно за покриване на разходите за обезпечаване на мястото.

За да продължи това място да съществува, зависи от всички нас.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…