Човешкият глас – велика, божествена дарба!

Гласът може да се използва не само за общуване, не само, за да изразиш определени емоции и чувства, но и да имитираш звуци от природата, от животинския свят. Гласът може да замести музикален инструмент, дори цял оркестър. Върху тази теза е изградено шоуто "Beatbox Comedy".

Световна шампионка по Бийтбокс, бас китарист и двама комедийни актьори в смел и завладяващ експеримент! Забавно и смешно представление от закачки, шеги, скечове, бийт хитове.

Съвършено нов хибрид сред музикално-комедийните жанрове! Как се ражда бийтът, какво представлява, кой може да бийтва, как да се научим и да подражаваме на големите бийтбоксери ще разберете от Адриана Николова-Печенката, Теодор Елмазов, Пламен Пеев, Веселин Веселинов-Еко.

=====

27/01, сряда

Начало: 20:30

Вход: 10 лева

☎: +359 [889] 814 255, +359 [32] 594 779

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…