Искате ли да откриете лидера в себе си?

Искате ли да изкарате наяве онази харизма, която кара хората да Ви следват във всяка Ваша стъпка?

Лидерството не е положение, лидерството е процес!

Разрешаването на конфликти на работното място е всекидневно явление, което може или да засили, или да наруши динамиката на лидера, екипа или на цялата компания. Атмосферата в организацията Ви може да стане нездравословна, ако лидерът избере да остави конфликтите да тлеят, вместо да се изправи с тях лице в лице. Справянето с конфликти може да е трудна задача, особено ако не сте запознати с цялостната работна екосистема, в която работи индивидът или екипът, създаващ проблема, и това как усилията ви за разрешаването му могат да окажат влияние на цялата система.

Защо лидерството е важно?

Лидерът трябва да действа отговорно и да бъде уважаван. Лидерството не е състезание за популярност, то е сериозна отговорност, която включва най-вече развиването и насочването на пълния потенциал на хора, екипи и организации. Важна част от процеса на развиването на потенциала е умението да се решават конфликтите, преди напрежението да се превърне в разрушителен хаос. 

Всеки лидер трябва да си задава въпроси като, "Какви са моите основни ценности? Що за ръководни ценности ще създаде най-продуктивна работа околната среда, където хората ще се представят по най-добрия начин? "Без добро разбиране на основните ни ценности, ние ще бъдем по-малко от ефективни лидери обречени да страдат от посредствени способности.

Това обучение ще Ви помогне да:

Да откриете лидера в себе си;

Да мотивирате екипа си;

Да подобрите сигурността си при вземане на решения;

Да станете по-убедителни;

Запишете се на нашето обучение, и ще получите тези и още много практически умения!

http://achieversbusinesscenter.com/event/liderstvo-v-rabotna-sreda/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…