Мили приятели на "Нещото"!

Каним ви да се включите в поредната ни литературна вечер, като темата за тази седмица е "Братството и предателството в литературата". 

Седмицата след Великден се нарича Светла седмица. Нека в Светлия Четвъртък се съберем и да почетем за тези две големи теми в литературата и живота. Дали вдъхновени от братската общност на светите апостоли и предателството на Юда, или от житейски и исторически нишки, имаме свободата да изберем и да споделим в нашата малка литературна общност.

Литературните вечери са споделен цикъл от срещи за всички, които по един или друг начин усещат литературата близка и важна. Ще четем, ще дискутираме, ще разменяме книги за прочитане, ще правим своите първи писателско/поетични опити. Но най-важното ще се литературо-обогатяваме - с поетични вечери или прозаични разговори. Да върнем Литературата на нейното достойно място в нашия живот!

Вход: Свободен

-----------------------

*Клуб Нещото е независимо, свободно, самоорганизирано и самоиздържащо се пространство от хората за хората за споделяне на идеи, умения, опит, вещи.

20.04.2017

Начало: 18:30 часа

Клуб "Нещото", ул. "Добротич" 11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…