Групи като Bloodrush са наистина малко. Вероятно няма никакво значение, че се легитимираха напълно чрез спечелването на първото телевизионно издание на „Голямото рок междучасие“, тъй като ако нямаш способностите, усета и живота спрямо музиката, едва ли някой би обърнал каквото и да е внимание на мястото, което само заемаш с инструменти. Точно това прави Bloodrush специални.

Те съумяват да манифестират лекота в изпълнението, примесена с абсолютно подходящо сценично присъствие. Никога не би могло да ти стане скучно, ако успееш да се отделиш от ежедневното и да посветиш вниманието си на един техен концерт. А и постоянният им стремеж към разнообразие в поднасянето на музиката е също толкова решаващ фактор.

Именно това е и събитийното на техния акустичен концерт. Не всяка банда може да направи успешно акустично представление. А както неведнъж видяхме и в Голямото рок междучасие, а и на участието им в концерта за Леми, те успяват прекрасно да обуздаят минимализма на акустичното изпълнение и да усвоят атмосферата, която се създава от по-малкото удари и по-малкото енергия в китарите.

Определено вкусът на хората, които са израстнали с божествените акустични концерти на Пърл Джем, Алис ин Чейнс и Нирвана ще могат да изпитат същото удоволствие от почти сектантското, леко интимно изживяване, което са именно тези концерти.

Ние от Пост-културната сцена сме доволни да представим акустичните Bloodrush, като ще се постараем и максимално да пресъздадем атмосферата подхождаща на един акустичен лайв.

All ages

Врати – 20:00

Начало - 21:00

Вход: 5 лв

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…