С радост обявяваме първото за 2017-та издание на PSYtalk.

PSY talk е образователен метод, позволяващ на едни да изразят себе си и да подобрят презентационните си и ораторски умения пред аудитория, а на други ще даде възможността да научат нещо ново в областта на психологията. То е събитие, което събира хора с подобни интереси и много различни идеи.

Защо PSY?

Психологията е навсякъде около нас и в нас. Тъжно е обаче, че все още обществото ни не разпознава ползата от нея и доста често тя се свързва с Фройд и неговите терапевтични сесии с удобното диванче... Всъщност психологията е много повече и ние искаме да покажем пъстротата й, да покажем че тя е навсякъде около нас и всеки един я има. Да покажем добри примери и практики, да покажем хитрини, с които можем да направим ежедневието си по-леко.

Как протича?

Ще имате възможността да чуете представянията на няколко човека с повече или по-малко опит, но правещи нещата от сърце и със страст. Те ще ни покажат своите гледни точки в рамките на 5,10,15 или 20 мин, а след всяка презентация ще имате възможността да зададете своите въпроси в рамките на 5-10 мин.

Всяка презентация ще се заснема с видео, което ще бъде качвано в YouTube канала на МСМРБ.

Всеки ден ще ви запознаваме с някой от нашите лектори и техните истории.

След края на презентациите ще можем да се запознаем и да обменим идеи и опит в неформална обстановка на по питие.

ВХОД СВОБОДЕН

ОРГАНИЗАТОРИ:

Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите - МСМРБ

25.04.2017

Начало: 19:00 часа

Клуб "Библиотеката"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…