През май Клуб Фото Свят ще стартира дейността си и в Пловдив. Това е изключително важна стъпка за нас в постигането на целта ни да създадем голяма и солидарна фотографска общност на национално ниво.

Ако сте от Пловдив и обичате фотографията, елате да се запознаем.

ПОВЕЧЕ ЗА КЛУБ ФОТО СВЯТ И СЪБИТИЕТО

Клуб Фото Свят е организация с идеална цел. Тя е създадена от хора, които обичат фотографията, за хора, които обичат фотографията. Клуб Фото Свят създава среда за общуване, в която може да развивате непрекъснато фотографските си знания и умения, като обменяте опит, както с някои от най-добрите специалисти в областта на фотографията, които каним като лектори, така и с членовете на клуба.

Клуб Фото Свят организира по едно фотографско събитие всяка седмица, което е повод да научим нещо ново или просто да се видим и да обменим опит.

Освен седмичните събития, организираме конкурси, фотографски пътувания, специализирани уъркшопи и обучения и много други… с цел да ви предизвикваме и да развиваме културата и нивото на познание във фотографската общност.

Всички средства, които Клуб Фото Свят събира от дейността си, се реинвестират в развитието на дейността на Клуба, защото вярваме, че има какво да направим за фотографията в България… заедно.

На 25 април ви каним да се запознаем. Ще ви разкажем за интересния път, който изминахме от официалния старт на дейността ни през януари тази година, какви активности реализирахме и реализираме и в момента и каква е визията ни за бъдещето.

За краткия период на съществуването си Клуб Фото Свят вече има 66 члена в София. Ще се радваме да поставим едно добро начало на дейността ни и в Пловдив.

Нека се запознаем 

Събитието е с вход свободен. Не е необходима предварителна регистрация. Ако проявявате интерес към нашата дейност и бихте искали да получавате новини за това, което правим, може да попълните формата за регистрация на тази страница: https://photoworld.bg/sabitia/klub-foto-svyat-v-plovdiv-parva-sreshta/

Повече за Клуб Фото Свят може да видите тук: https://photoworld.bg/

25.04.2017

Начало: 19:00 часа

"Отсреща", ул. "Бетовен" 12

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…