Министерството на младежта и спорта за първи път разработи Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта. Програмата ще финансира дейности за превенция на рисковото поведение и различни видове зависимости, като предвиденият бюджет за 2017 г. е в размер на 2 000 000 лв. По нея могат да кандидатстват организации, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел и реализиращи дейността си в обществена полза. 

В тази връзка на 25.04.2017 г. от 11:30 ч. в Младежки център – гр. Пловдив (до Гребната база), Ви каним на Информационен ден за представяне на възможностите, които този финансив източник предоставя. 

На срещата всички заинтересовани страни ще могат да задават своите въпроси относно реда за кандидатстване и изпълнение на проекти.

Въпроси могат да се задават и на следния e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

25.04.2017

Начало: 11:30 часа

Младежки център Пловдив, Гребна база

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…