Топ каскадьорите са за пръв път в града 

Публиката също участва в шоуто

От няколко дни улиците на Пловдив кръстосва грамаден тунингован  джип и още огромна черна лимузина с огнени пламъци. Машините са част от популярното мотор шоу  "Полицейска академия". Спектакълът за маниаци с бензин в кръвта и адреналин в душата е в Пловдив за пръв път. 

Шоуто е по идея на Иво Долапчиев. След дълги години работи в Европа с най- добрите каскадьори за популярни шоу- програми, той създава и продуцира собствен каскадьорски екип, свързвайки се с група EXPOSE. От 11 май мотор шоу  "Полицейска академия" е на гастрол в Панаира. Опасни каскади с мотори, АТВ- та, автомобили от всякакъв калибър и истински огньове, мощен рев на двигатели и още по-мощен рокендрол – на всичко това може да се насладите в събота и неделя в Панаирното градче. 

Тук не говорим само демонстрация на висши каскадьорски умения, защото целият спектакъл има сюжет, а участниците имат своите роли. Повдигаме завесата само малко: Униформените трябва да опазят изключително ценния диамант „Окото на Брама“, а  опасна бандитка, излязла от затвора, се готви да го отмъкне от тях.  Въпреки, че ви звучи като касов холивудски екшън, освен зрелището, побеждават нашите, тоест добрите. Възпитателната линия е задължителна, тъй като представлението се гледа от много подрастващи.  

Публиката също участва в шоуто. От нея се излъчват трима „тайни агенти“, които да преминат обучение в академията, а изпитът им е каране на колело, което не е обикновено … 

Миналата година артистите обиколиха 42 града в България и се радваха на изключителен успех, но пропуснаха Пловдив.

 

Image Gallery

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…