ВАЖНО: ОТБОРИТЕ СЕ ЗАПИСВАТ ДО 20:00 ЧАСА! СЛЕД ДОСТИГАНЕ НА 8 ОТБОРА ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧВА И ИГРАТА ЗАПОЧВА! НЯМА ДА СЕ ДОПУСКА ЗАПИСВАНЕ НА ОТБОРИ СЛЕД ЗАПОЧВАЕ НА ТУРНИРА!!! Регламент:

Всеки отбор се състои от 2ма играчи, които се редуват да хвърлят топчето по противниковите чаши и да пият своите чаши при попадение

от противника. Отборите разполагат със 7 чаши - 6 наредени в триъгълник и пълни с бира и 7ма пълна с вода за миене на топчето, когато то падне извън масата.

При всяко пряко попадение на топчето в чаша на противниковия отбор - един от играчите им изпива съдържанието на съответната чаша, след което неговия отбор е наред да хвърля. Чашата се изпива веднага и чак след това играта продължава - забранено е отделяне на пълни чаши. Играчите, чиито чаши биват целени нямат право да докосват топчето при директна стрелба.

Ако топчето се топне на масата обаче - имат право да го избият с ръка преди да е попаднало в чашите им. При попадение, когато топчето се е ударило в повърхността на масата и след това е влезнало в чаша-отборът изпива 2 чаши - тази с топчето и една по избор. Играта приключва когато единият отбор остане без чаши на масата.

Вход за играта - 5 лв. Награда; Бутилка уиски

Rock bar Download

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…