Музикалното зрелище „Нова вълна“, което ще се осъществи за първи път на 30-ти юни от 19:00 часа, ще приеме почти 3000 ученици в спортната зала на комплекс „С.И.²Л.А.“

Организаторите на големия ученически концерт за края на учебната година обявиха само преди няколко дни и още едно име в събитието на годината под тепетата - Dim4ou.  Музикалното зрелище, което ще се осъществи за първи път на 30 юни от 19:00 часа ще приеме почти 3000 ученици, а на сцената в новата зала заедно с Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF и Vessou.  Безспорните топ музикални фаворити на меломаните ще забият на една сцена своите брутални хитове, а мястото, където това ще се случи, е повече от комфортно и достатъчно голямо, където на едно място ще купонясват между 3 и 5 хиляди пловдивчани. Подборът от изпълнители не подлежи на коментар – все актуални имена от българския съвременен рап, но нека да вметнем, че тяхното шоу ще бъде съпътствано с осветление и озвучаване на световно ниво!

Билетите са пуснати в продажба преди повече от два месеца, като интересът е изключително голям предимно от ученици между 6-ти и 12-ти клас, които са луди по  Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF и Vessou в мултифункционалната спортна зала към комплекса от ново поколение „С.И.²Л.А.“ (гр. Пловдив, ул. „Тракия“ №50).

 Скандално якият концерт на живо ще се осъществи благодарение на екипа на BLING ENTERTAINMENT.

Събитието е подходящо за лица под 18 години, а билети за „Нова вълна“ вече са в продажба:

- Сектор А – 15 лв. (12+)

- Сектор Б – 20 лв. (12+)

Може да ги закупите онлайн  или от обекти в цялата страна, които може да откриете в линка.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…