Екипът на Lost in Plovdiv се поразходи из околностите на града и откри за вас 3 места, докъдето се стига лесно, бързо , но определено си заслужава да им отделите от почивния си ден

Уикендите са за разходки сред природата и опознаване на нови места и това важи с още по – голяма сила през летния сезон. Дългите дни са идеалното време, в което да се отдадем на излети в планината, пикници или покоряване на екопътеки и посещение на забележителности.

Екипът на Lost in Plovdiv се поразходи из околностите на града и откри за вас 3 места, докъдето се стига лесно, бързо , но определено си заслужава да им отделите от почивния си ден.

Започваме с може би най – познатата и предпочитана дестинация на пловдивчани, когато търсят разхлада от горещите летни температури – района на еко хотел „Здравец”, където възможностите за забавление за безброй.  Еко хотел ЗДРАВЕЦ е и една от малкото дестинации, които предлагат микс от изключително различни форми на туризъм, и то по всяко време на годината - ски зона с модерно оборудван гардероб и ски-училище, възстановителен и СПА-център, ловни излети, конна езда в планината, атракционен въжен парк, футболно игрище, тенис корт и още куп забавления. За децата на разположение в двора на комплекса е просторна детска площадка с надуваем батут, както и мини голф игрище. Поляните наоколо са превърнати в приятна релакс зона с опънати хамаци под сянката на вековните дървета и предполагат пълна почивка не само на тялото, но и на сетивата. В ресторанта и механата ще опитате не само най-доброто от българските кулинарни традиции, но и ще се насладите на истинска домашна храна от собственото стопанство и мандра към хотела. Защото в Здравец не само създават вкусна и свежа храна, но работят и с отговорност към здравето на своите гости, като използват домашни продукти собствено производство. Пикникът из поляните, покрити с билки и ухаещи на зеленина, също е гаранция за приятно прекарано време със семейство и приятели.

Вижте всички предложения на дигиталния гид в Lost in Plovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…