Магическият свят на Dolce Fellini е пъстър, богат и в момента, в който пристъпиш прага, потъваш навътре с всички сетива

От самото си създаване през 2012 година Dolce Fellini е не само любимо място на всички за похапване на занаятчийски сладолед и вкусни торти, но и емблема за съвършенство в света на сладкарското изкуство. Още от намека за италиански неустоими десерти и „сладък живот” с името си, до примамливите изкушения, на които трудно устояваме всекидневно, екипът на сладкарницата не спира да ни изненадва с неземни вкусове.


Торта: Silver Surprise

За никого не е тайна, че италианците са ненадминати, когато става въпрос за храна, а страстта на собствениците към тяхната кухня е причината да се опитат да пресъздадат насладата си от всяка една хапка и на родна земя. Рецептите са взаимствани от тамошните сладкари, а персоналът преминава специално обучение в страната на Апенинския полуостров, за да усвои всички онези трикове, които само закърменият с италианската култура и храна може да разкрие.


Провансалска торта

Започвайки още от глътката кафе сутрин, което трябва да е приготвено с точно определена температура и текстура, до перфектната му комбинация с пухкав кроасан, Dolce Fellini е мястото, където закуската се превръща в цял ритуал. Историята на марката Trucillo е повече от 50 годишна, а тимът е официален вносител и изпълнен със страст и ентусиазъм не само да предлага висококачествено кафе, но и да разпространява италианската кафе – еспресо култура в България.

В пълния свят на фантазията от натурални вкусове на Dolce Fellini може да надникнете в Lost in Plovdiv. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…