„Тя в Пловдив“ представя активните жени на Пловдив. Всеки последен четвъртък на месеца в кафе-бар Отсреща две дами представят себе си и своята дейност.

Мисията доброволчество е обединяващата тема на лятното издание на '’ТЯ в Пловдив'. Да помагаш без да очакваш нищо в замяна! Доброволчеството освен, че е безценно за развитието на всяка общност и кауза, се оказва и полезно за здравето. Според статия поместена в Харвард Хелт да бъдеш доброволец има благотворно влияние върху психическото и физическото здраве на човек.

През август на '’ТЯ в Пловдив' ще се запознаем с Лена Карналова, изпълнителен директор на Асоциация "Голям брат голяма сестра" и Марина Кисьова де Хеус, учредител на Академия "Екатаерина Каравелова", избрана за Community Solutions Fellow 2017-2018 на Държавния департамент на САЩ за изгряващ лидер.

Събитието ще започне в 18.30 часа в кафе-бар "Отсреща".

Събитието се организира от доброволци, а жените, които имат възможност да представят дейността или каузите си са тези, които ежедневно вдъхновяват хората около тях с това, което правят и постигат. Всеки може да номинира жена, която я/го вдъхновява да се включи като говорителка на някое от следващите събития на "Тя в Пловдив" като попълни онлайн формуляра тук.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…