Направихме културен портал за всички, които обичат да се забавляват в Пловдив

Приятели, искаме да Ви запознаем с новото ни съкровище. Името му е KAPANA.BG. Защо КАПАНА ли? Ей така, за закачка, без никакви претенции към иначе великолепното местенце в Пловдив. Искаме да ви вкараме в нашия Капан от информация, поднесена в типичния ни стил- сериозна, когато е нужно, весела- когато ни се смее, тъжна- когато плачем. С чувство за хумор, но и със задължителната самоирония. Информацията не просто като парче текст, а като история- жива, ярка, с вкус. Емоция във всеки ред. Вярваме, че няма да търсите изход от нашия Капан.

Направихме го за Вас- за всички, които обичате Пловдив, независимо дали сте родени тук, или просто стържете подметки по нашите павета. За Вас, които се наслаждавате на непоносимата лекота на дните тук, при всяка първа възможност. За Вас, които все насам Ви тегли онзи странен аромат на дух, спомени, стари къщи, усмихнати хора. Този сайт е за култура, но не за елитарната и недостижима, не за онази, която намирисва на мухъл, а за нашата култура- пловдивската, културата на хората и мястото, културата на младите, на активните, на хората, които са тук, за да се борят да е хубав нашият град, които вярват в Пловдив и ще останат, за хората като нас. Този сайт е на хората, дето ще се върнат, за да видят дали е имало смисъл да си тръгват. Този сайт е за хората, които не са от тук и са за малко.Този сайт е за хората, които скучаят и за тези, които знаят какво искат, какво е добър вкус. А добрият вкус ни лишава от много работи, както казва Кевин Спейси в Хърли Бърли. Ние, от Под тепето знаем какво означава това – да не правим компромиси и да не замитаме боклуците под килима.

Вие ни познавате! Ние не се крием, ние сме другите! В този дух започваме! Елате да се позабавляваме! http://kapana.bg/

 Ивайло Дернев

Димитър Семков

P.S. А за разкош ознаменувахме старта  на нашата- Ваша медия със скара-бира директно на паважа пред офиса ни! Благодарим на творците над пушека, а не просто скараджии- Наско Х., Шишо и Дидо…

 

5 comments

 • Comment Link Алекс Алекс Юни 16, 2015

  Чудесна инициатива , съжалявам ,че чак сега оривам сайта Ви, попаднах на една статия от гугъл за архитект Христо Пеев.
  Поздрави

 • Comment Link korn korn Юли 14, 2014

  хахахах супер, особено скарата с мръвката :)

 • Comment Link козарева козарева Май 31, 2014

  къде е това място

 • Comment Link Мария Илиева Мария Илиева Май 30, 2014

  Къде е офиса да дойдем да ядем кебапчета!

 • Comment Link Ицо Ицо Май 29, 2014

  Да им върви по вода !!!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…