Молескин вървя на живо и с публика по Радио Пловдив от Капана

Клуб Баския в Капана се превърна в радио студио вчера вечерта. За първи път предаването Молескин вървя на живо и пред публика в Радио Пловдив, при това извън сградата на радиото. Водещите и автори Виктор Янков и Стефка Цанева поканиха в импровизираното си студио няколко гости, а докато вървеше разговора с тях в Баския влизаха и излизаха посетители, които идваха или да се запознаят с екипа на Молескин и събеседниците му, или да изпият чаша червено вино. Предаването вървя паралелно с живота в клуба, а зад микрофона се редуваха  архитектите Мила Иванова и Цветомир Павлов от Cachè atelie, Десислава Стоянова от „За земята”, Стефан Горанов от Инкубатор и дизайнерът на бижута арх. Катерина Сербезова, която седи зад магията Serendipity.  Всеки от тях представи своята любима музика пред слушателите, разказа лична или професионална история. Цели броеве на Молескин с тях ще можете да чуете в ефира на Радио Пловдив през новата 2015-та година. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…