Тази вечер пловдивчани могат да видят Различния Альоша. 15-метровият паметник на съветски войник ще бъде облян в светлина от два проектора с мощност 20,000 лумена.  Мапингът, който ще преобрази солдата, ще бъде дело на пловдивския визуален артист Петко Танчев като част от проекта Altitude Attitude . Второто събитие от поредицата ще се състои тази вечер на върха на Бунарджика с участието на техно триото BORNE ALOFT, които ще направят хибриден лайв/диджей сет. Събитието ще бъде достъпно само онлайн. Стриймът ще се проведе от 19:15 ч.

След въведените нови мерки от Министерство на здравеопазването, с които се преустановяват всички масови мероприятия, Altitutude Attitude събитията с Borne Aloft, Laylla Dane, Denitza, Julieta Intergalactica и Technobeton ще бъдат излъчвани на живо онлайн. Стриймингът ще даде възможност да се чуят сетовете на диджеите, а главните видеоклипове ще бъдат монтирани и споделени впоследствие.

От самото начало една от основните цели на проекта Altitude Attitude е да постави български артисти на емблематични локации в Пловдив, а резултатът да бъде представен в топ квалитетни видеоклипове, които да представят диджеите, природата и архитектурата на колкото се може повече хора по света.

Проектът Altitude Attitude е част от програма “Наследство” на Фондация “Пловдив 2019” и се осъществява с подкрепата на Nexo и пловдивската жива бира Hills. Наши партньори са и Европейските столици на културата за 2022 г. — Каунас, Латвия, Нови Сад, Сърбия и столицата за 2023 г. Елвесина, Гърция.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…