Днес, точно в 20:30 часа в Котка и Мишка, Дими, Любен Дилов-син, Ани Йованович и други редактори и автори на L'Europeo Bulgaria ще гостуват отново, за да говорят за свободата и рока. Екипът на знаковото списание ще представи новия брой „ The Rolling Stones 60 години, както и всички броеве от тази година. Основният акцент в разговора, разбира се, ще е историческия юбилей на великата банда.

„Търкалящите се камъни мъх не ги хваща. 60 години търкаляне. Без мъх, без мухъл, единствено свобода. Който и колкото би могъл да понесе”, пише Димитър Стоянович в уводната си статия на последния брой на l`Europeo, посветен Ролинг Стоунс.

Дими, Любен Дилов-син, Ани Йованович и компания ще търкулнат камъните в Капана тази вечер, за да няма мъх и мухъл.

Пловдив, "Котка и мишка", 20.30 часа l`Europeo party

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…