Проектът „Стени от звук” откриват културния маратон в емблематичната сграда

Новият арт сезон в Кино Космос стартира след броени дни. Пространството за изкуство и култура заживява отново след зимен сън. Емблематичната сграда ще стане домакин на много и различи събития, които Колектив Кино Космос ще реализира в партньорство както с пловдивските артисти и културни оператори така и с международни организации, които препокриват идеите и каузите на младите архитекти.

Сезонът стартира със "Стени от звук” с Conjecture (Greece) и Mytrip. На 24 април Кино Космос ще бъде домакин на една от последните спирки от двуседмичното европейско турне на гръцкия проект Conjecture (post-industrial) и родният саунд артист Mytrip (dark ambient / drone). Очаква ни вечер, в която стени, дълбочини и пространства ще бъдат създавани не (само) от архитектурни похвати, а от масивен и синтетичен звук. За визуалната среда на концерта ще се погрижи nemko-fi (Melformator).  Вратите отварят в 19:30 ч. Започваме, когато и най-тъмния ъгъл на Космос се изпълни с тела, готови да абсорбират. По време на събитието ще можете да се насладите на отличния вкус на бира "Гларус".  Вход свободен, изход по желание, информират ни от Колектив Кино Космос. Ние ще се отзовем на поканата, съветваме и вас да го направите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…