Трима от вас могат да спечелят билети за концерта на   Buena Vista Social Club  на Античния театър в Пловдив на 1.07. с предаването „Молескин" по   Радио Пловдив  и с   любезната подкрепа на организаторите на концерта от BG Sound Stage и Keen Acts. За да разберете как да се включите в томболата посетете  страницата на „Молескин“, харесайте я и отговорете на въпроса: Кого бихте желали да чуете в предаването „Молескин“ по Радио Пловдив?

В томболата можете да се включите до 29.06. в 23:00. Печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип и ще бъдат обявени на 30.06. на страницата на предаването и на Радио Пловдив във facebook.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…