Дегустацията на вино си е цяла наука. А дегустацията на класно вино е вече изкуство. Такова ще могат да опитат всички ценители в ресторант Famous House в четвъртък от 20:00 часа.  За да  се насладите на вкусовите качества на италианските вина  от бутиковата изба на Едуардо Миролио трябва да отпуснете напълно сетивата си, което няма да е никак трудно в обновената лятна градина на заведението. Освен да вкусите от класните гроздови течности, които ще бъдат придружени от апетитен кетъринг,организаторите предоставят на гостите възможността да се информират по какви характеристики се познава хубавото вино. Ще се изясни още и при какви етапи преминава самата дегустация. Дори и да не сте професионални сомелиери, информацията, която ще получите, със сигурност ще ви бъде от полза при избора на качествено вино.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…